In 10 weken een expert van je eigen fitnessmarketing

Verbeter jouw online marketing skills en groei met jouw bedrijf met behulp van onze experts uit de fitness- en online marketingbranche.

Persoonlijke begeleiding

Afgestemd op persoonlijke situatie

Praktijkgericht

Wat kan je verwachten?

In dit programma ga je aan de slag met de volgende onderdelen:

 • 1. Doelen en strategie

  Als je aan marketing gaat doen, wil je dat je inspanningen bijdragen aan groei. Het maken een concrete marketingdoelstelling en een juiste strategie die past bij jouw bedrijf zijn een voorwaarde voor succes. Zonder beide kun je geen richting geven aan de acties die je moet ondernemen om je doel te halen.

 • 2. Organische leads werven

  In deze module ga je aan de slag met hoe je aan de hand van je doelen en strategie op een natuurlijke manier potentiële klanten genereert zonder dat je hiervoor betaalt. 

 • 3. Betaald leads werven

  Naast organische leadgeneratie kan betaald adverteren heel effectief zijn. In deze module ga je aan de slag met super simpel adverteren en ga je leren waarom retargeten van je online verkeer belangrijk is.  

 • 4. Ontwerp je eigen campagne funnel

  In deze module ga je aan de hand van je online marketingstrategie je eigen campagne funnels leren ontwerpen. Onze kant en klare campagne funnels kunnen jouw hierbij helpen.

 • 5. Bouw je eigen campagne funnel

  Na het ontwerpen van je eigen campagne funnel ga je in deze module jouw ontwerp omzetten in een echte digitale funnel met de tools van ons all-in-one marketing platform. En dan nadat je hem zelf live hebt gezet ben zelf expert van je eigen fitnessmarketing.

Welke training past bij jou?

De training 'Fitnessmarketing Expert' biedt voor elk wat wils. Of je nu behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, een groepsomgeving of inspirerende 'live' training van experts, er is een programma dat bij jou past.

Mentorship Maketing Expert - Group

Met de Mentorship  Marketing Expert - Group krijg je 10 weken lang persoonlijke aandacht om jouw online marketing te verbeteren. Deze online groepstraining afgestemd op jouw business is efficiënt, flexibel, betaalbaar en biedt uitkomst voor degenen met een beperkt budget.

 

Mentorship Marketing Expert - Personal

Met Mentorship Marketing Expert - Personal krijg je 10 weken lang 1 op 1 gepersonaliseerde coaching om jouw online marketingskills te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien. Dit online programma is efficiënt, persoonlijk, praktijkgericht en biedt intensieve begeleiding en ondersteuning.

 

Mentorship Marketing Expert - Incompany

De Mentorship Marketing Expert - Incompany is een intensief 3-daags programma waarin je inspirerende 'live' training van experts krijgt samen andere met fitnessprofessionals. Met deze intensieve praktijkgerichte training til je jouw marketingskills naar een hoger niveau.

 

Veelgestelde vragen

Moet ik al ervaring hebben met marketing om deel te nemen aan een van de trainingen?
Hoe vaak heb ik contact met de experts tijdens de trainingen?
Hoeveel tijd ben ik per week gemiddeld kwijt om de marketingactiviteiten uit te voeren?
Wie kunnen deelnemen aan de trainingen?
Hoe lang duren de trainingen?
Wat zijn de voordelen de Fitness Marketing Expert trainingen?
Kan ik mijn marketing ook aan jullie uitbesteden?

Wil jij ook expert worden van jouw eigen fitnessmarketing en leren hoe jij jouw ideale klant kan bereiken via een gestructureerd online marketingplan?

Het alles-in-één marketingplatform voor fitnessprofessionals vanaf 269 euro per maand. Wees niet (meer) afhankelijk van marketingbureaus, maar ben SELF in CONTROL.

© SELFCONTROL 2022 - alle rechten voorbehouden.